De neef van mijn vriendin

Mandy is al 4 jaar mijn beste vriendin.Ik heb haar leren kennen op een feest via een klasgenoot.Ik had toen een relatie met mijn ex-vriend Coen.Ik hield heel van hem ik dacht echt dat hij de liefde van mijn leven was, maar dat is helaas niet zo.Hij heeft voor mij uitgelopen en dat heeft mij echt verdrietig gemaakt.

mijn verdriet

Coen begon plotseling voor mij uit te lopen.Ik kreeg van mensen in de buurt te horen dat hij een relatie had met een bekend meisje uit de buurt genaamd Julia.Ik heb hem een aantal keren mee geconfronteerd, maar hij bleef ontkennen.Ik ging een Dinsdagavond naar hem toen zonder hem te melden.Toen ik de deur open deed zag ik hem met Julia zitten.Ik had een sleutel van zijn huis dus ik kon er vrij in.Ik heb hem geen woord gezegd en verliet zijn huis huilend.Ik was verdrietig.Ik wist echt niet wat ik moest doen.Ik belde Mandy op en ze kwam bij me.Ik heb haar alles verteld en ze heeft met mij gesproken.Een maand later zag ik Julia in een winkel en ze was in de verwachting.Ik schrok ik kon niet geloven wat ik zag.Vanaf dat moment ging het helemaal mis met me.Ik ging echt achter uit het was echt moeilijk om de liefde van mij leven kwijt te raken.

mijn steun en toe verlaat

Mandy merkte dat het steeds slechter met mij ging en deed er alles aan om mij te helpen.Ze kwam vaak bij mij slapen en we gingen vaak opstap.Ze bracht vaak haar neef Jeroen mee.Jeroen was een lieve man en hij deed heel veel voor mij.Hij bracht altijd wat voor mij mee.Hij zei aan mij dat ik altijd op hem mocht rekenen wat dan ook hoe laat dan ook.Ik mocht hem gewoon contacten.Jeroen was vrijgezel.Ik was vaker bezig met Jeroen en Mandy. We deden leuke dingen maar, Coen vergeten ging moeilijk.Ik zat een Zondag avond en alles ging weer door mijn hoofd ik wist me weer geen raad meer.Ik stuurde Mandy een bericht, maar ze was aan het werk.Ik lag op mijn bed en hoorde de bel rinkelen.Het was Jeroen Mandy had hem laten weten dat ik steun nodig had.Jeroen was onderweg naar een voetbalwedstrijd met vrienden, maar koos er toch voor om terug te keren zodat hij bij mij kon zijn.Hij liet zijn vrienden weten dat hij niet verder kon en ze hadden er begrip voor.Hij bracht ook eten en drinken mee.Hij begon tot mij te praten en ik huilde op zijn schouders.Hij keek me in mijn ogen aan en zei aan me dat hij weet dat ik een goede vrouw ben en dat hij verliefd is op me.Hij heeft zijn kans genomen en vroeg mij direct om een relatie ik schrok en kon niet direct antwoord geven, dus vroeg hem om mij even tijd te geven.Hij gaf me alle ruimte.Nu zijn we 5 jaar met elkaar en hij is echt de liefde van mijn leven.Mandy wist dat Jeroen verliefd was op me maar ze heeft mij nooit gezegd, omdat ze bang was dat ik geen contact meer met hem zou willen hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*