Een relatie met een zakenman

een-relatie-met-een-zakenman1

Een relatie met een zakenman

Met Sonny heb ik al ongeveer 5 jaren een lat-relatie. We vinden het beide leuk om bij elkaar te zijn, omdat we het heel goed met mekaar kunnen vinden. Ik ben van beroep bloemist en Sonny is een zakenman. Met zijn werk maakt hij geen grappen, omdat hij de koers waar het bedrijf op gaat bepaald. Welke zelfstandige ondernemer wil niet dat zijn bedrijf goed draait? Behalve dat hij echt ook tijd geeft aan zijn onderneming, weet hij in de week altijd ruimte voor mij te maken. We doen samen leuke dingen zoals naar de film gaan, uiteten, stappen, sporten en dansen. Heel flexibel is Sonny wel. Hij is van alle huizen een beetje thuis. Hij kan waar nodig meehelpen met het huishoudelijk werk, maar ook mannenwerk in en rondom het huis kan hij goed. Dit zijn toch allemaal eigenschappen wat een vrouw graag in een man wil zien?

Sonny verrast graag met nieuwe kleding, schoenen, parfum of een sieraad. Zoals elke vrouw, vindt ik het leuk om verrast te worden. Omdat hij vanuit de meeste kanten van zijn karakter heel erg lief is, verras ik hem frequent ook met leuke truitjes, een pet, een jack of een boek. Sonny houdt heel erg veel van lezen. Omdat hij veel vrouwen gezelschap heeft, leest hij vaak boeken die over vrouwen gaan. We hebben vanaf het begin van de relatie met elkaar afgesproken dat we elkaar voldoende vrijheid geven binnen de grenzen. Hij veel vrouwelijke vriendinnen, maar ik zorg ervoor dat ik me niet jaloers laat maken door hun. Ik geef Sonny de afgesproken vrijheid, gezien het slechts zijn vriendenkring is en niets meer.

 

sonny-veranderd-met-de-dagSonny veranderd met de dag

Na een prettige vakantie in Spanje genoten te hebben met z’n tweeën, merkte ik dat het contact met Sonny wat minder werd. Kan het aan mij liggen of is het niet meer de Sonny die ik gewend ben. Gezien we een lat-relatie hebben, hebben we merendeels contact via de mail, whatsapp en skype. Sonny stuurde me iedere ochtend voor hij aan zijn werk begon een berichtje om te informeren hoe mijn nachtrust geweest is, maar de afgelopen dagen heb ik hem vaker dan normaal als eerst een berichtje gestuurd. Ik vroeg na een week aan hem als hij merkte dat er iets aan onze relatie veranderd is. Hij gaf aan niet te weten waarover ik het heb. Licht het misschien aan mij of is dit normaal? Ach, maak je maar geen zorgen zei hij. Je tilt er te zwaar aan. Dat kan dacht ik. Maak het leven niet moeilijker dan het al is zei ik tegen mezelf.

De weken verstreken, maar dit patroon werd niet anders. Iets kan echt niet kloppen. Dit ben ik niet gewend van Sonny. Ik maakte een afspraak met hem voor een gesprek , want op deze manier wil ik ook niet verder. Uit het gesprek begreep ik dat Sonny enorme werkdruk heeft en ook strest over enkele punten die minder goed gaan in het bedrijf. Alle risico’s liggen namelijk in zijn handen. Hij vroeg aan mij om hem wat ruimte te geven om deze periode te overbruggen. Hij garandeerde me dat hij nog even veel van me hield als voorheen, maar dat hij deze periode toch even voor zich zelf nodig had.