Geduld in een relatie

Jeroen en Sandra kennen elkaar al 4 jaren maar ze hebben 2 jaren een relatie.Sandra is 6maanden in de verwachting van Jeroen.Jeroen en sandra kunnen het niet altijd met elkaar vinden.Soms denk Sandra dat Jeroen haar niet begrijp en soms het tegenovergestelde.Sandra wil vaak haar eigen dingen doen zonder met haar man Jeroen aftestemmen. Dat zorgt voor heel wat onenigheden.Ondanks alles blijven ze van elkaar houden.

Jeroen is een uitgangs type maar Sandra niet

Jeroen is haast elke avond over straat en haast elk weekend is hij op stap met zijn vrienden.Sandra vraagt vaak aan hem wat voor hem zo belangerijk is te doen over straat. Wat Sandra niet weet is dat Jeroen op een dating site bezig is te chatten met vrouwen.Sandra kwam er achter dat hij op een dating site bezig was toen hij op een dag vergeten was om zich aftemelden.Sandra vond het erg en confronteerde hem daar mee. Jeroen vindt dat hij uit vervelendheid op de site bezig is.Sandra zei aan Jeroen dat hij zo weinig tot haar praat maar dat hij heel flink is op de dating site. Sandra kwam een chat tegen waar Jeroen zelf een date had met yvonne.Sandra zei hem niets daarover maar zij begon hem te volgen.

Jeroen weigert om zijn mobiel op te nemen 

Op een zekere woensdag avond toen Sandra eerder thuis was ging Jeroen zijn mobiel over. Jeroen deed alsof hij het niet hoorde. Sandra vroeg hem waarom hij  zijn mobiel niet wil opnemen.Jeroen zei dat het een vriend van hem is die hem opbelde omdat zij een afspraak hebben.Jeroen wist dat het yvonne was. Jeroen had een afspraak met yvonne dat hij haar van het werk zou afhalen en haar thuis zou afzetten. Zij zag Jeroen niet komen dus belde ze hem op.Jeroen kon niet opnemen .Yvonne stuurde hem een bericht toen ze zag dat hij niet reageerde. Jeroen zei aan Sandra dat hij even naar zij vriend gaat. Sandra vroeg hem waarom hij weg moest.Jeroen zei Sandra dat hij een afspraak heeft met zijn vriend.Sandra geloofde hem niet maar zij liet hem gaan.Yvonne vond het heel erg dat zij niet afgehaald is geworden door Jeroen. Jeroen gaat bij Yvonne over de vloer omdat zij vrijgezel is. Yvonne vraagt aan Jeroen als hij bij haar wil overnachten.Jeroen zegt dat hij graag zou willen maar,dat het niet gaat lukken omdat zijn vrouw thuis op hem wacht.Yvonne werd boos en deed heel gemeen met Jeroen tijdens het flirten zette zij zuigvlekken aan de hals van Jeroen. Jeroen wist het niet en ging vrolijk naar huis.Toen hij naar binnen stapte vroeg zijn vrouw hem vanwaar hij met die vlekken komt.Jeroen geloofde het niet en ontkende dat hij zuigvlekken heeft.Hij keek op een onbewaakt moment in de spiegel en werd heel boos op Yvonne.Jeroen belde Yvonne op en stopte gelijk de relatie met haar. Jeroen bleef met zijn vrouw Sandra. Vanaf die dag had Jeroen meer tijd voor zijn vrouw.Sandra houd van haar man en ze zijn nu gelukkig in hun relatie.Sandra en Jeroen gaan nu weer samen opstap.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*