Mariella vindt een rijke man op een dating site

Mariella is een heel rustige dame. Ze heeft 3 kinderen.Haar oudste dochter is 14jaar en ze heeft ook nog 2 zonen .Mariella haar oudste zoon is 12 jaar oud en haar jongste zoon is 6 jaar oud. Mariella is een hardwerkende alleenstaande,moeder. Mariella doet er alles aan zodat haar gezin het goed heeft.Haar eerste man heeft een andere vrouw en de vader van haar laatste zoon keerde haar de rug toe toen zij 4 maanden zwanger was van hem.Wat hadden Mariella en haar gezin het moeilijk . Zij moest alleen voor de kinderen zorgen.

Mariella heeft hoop en geloof in betere tijden

Mariella geeft niet op.Zij bemoedigt ook haar kinderen om flink hun best te doen op school.Toen Mariella in gezelschap was van haar collega,s spraken zij over een dating site.Mariella spitse haar oren. Mariella reageerde niet maar schrok van de verhalen die zij ter oren kreeg. Aretha haar vriendin, die lange tijd vrijgezel was, heeft een lieve man op een dating site leren kennen. Aretha vertelt dat het heel leuk is om met hem te daten. Aretha vertelde ook dat  ze zeker is dat die man met wie ze vaker een date heeft haar man zal worden.Chantal vroeg aan Aretha hoe die man heet omdat ze merkte dat het dezelfde dating site is waar zij zich ook heeft ingeschreven.Aretha lachte en zei,dat zij het bijna niet wil  verklappen.Op aandringen van Chantal  verklapte Aretha dat haar vriend,  Henk  heet.

Mariella schrijft zich in op de dating site

Mariella ging na het feest naar huis en draalde niet. Ze schreef zich direct in op een dating site.Mariella zette haar mooiste foto op haar profiel.Er komen reaties binnen. Koos viel gelijk op bij Mariella. Zij vindt hem leuk. Koos is de directeur van  zijn eigen bedrijf.Mariella stuurde hem een bericht en zij begonnen te chatten.Bij Mariella gaat het ten slote om een beter leven voor haar en haar gezin.Koos en Mariella maakten een afspraak voor een date. Voor die gelegenheid droeg zij een heel mooie rode jurk  en  maakte zich  extra mooi op. Koos had al gereserveerd bij een vijfsterren hotel om hun eerste date te hebben.Alles was vreemd voor Mariella. Zij was heel verlegen. Koos vroeg aan Mariella om gewoon vrij te zijn.Mariella en Koos spraken over van alles en nog wat.Koos zei aan Mariella dat hij heel lief en zorgzaan voor haar en haar kinderen wil zijn.Mariella kreeg wat geld van Koos toen zij naar huis ging. Ze bedankte hem daarvoor.Ze maakten een aspraak voor een volgende date. De volgende dag belde Koos Mariella op om aan haar te vragen als zij bij hem bezoeken.Mariella werd door Koos afgehaald, nadat zij had ingstemd.Mariella ziet dat Koos in een buurt woont waar er alleen grote huizen zijn. Koos zei aan Mariella dat hij single is en dat hij allang opzoek is naar een vrouw als haar.Koos heeft een vrouw nodig om hem bij te staan in zijn bedrijf.Mariella is zeer verrast.Dezelfde avond vroeg Koos aan Mariella om een liefdesrelatie Mariella zei aan Koos dat zij het wel met hem wil proberen.Mariella vertelde aan haar kinderen en de kinderen zijn heel blij.Na twee maanden verhuizen Mariella en de kinderen naar Koos in het groot huis. Mariella en haar kinderen hebben nu een heel goed leven.Mariella en haar kinderen hebben  niets te kort.Koos is heel bij met zijn gezin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*