Mijn avonturen met mijn minnaar

mijn-avonturen-met-mijn-minnaar1

Mijn avonturen met mijn minnaar

Ik heb al enige tijd een minnaar. Wij zijn nu 6 maanden samen. Hij heeft zijn gezin en ik de mijne. We ontmoeten elkaar niet zo vaak, maar wanneer wij dat wel doen is het altijd leuk. Ik heb nooit echt gevoelens gehad naar hem toe. Ik hou nog steeds heel veel van mijn man. Waarom ik een minnaar heb genomen is omdat hij mij toch op andere plaatsen weet te brengen. Iets dat mijn man niet kan doen voor mij. Mijn minnaar is meer spontaan en meer wild, vooral in bed. Ik hou daar wel van.

 

avontuur-op-avontuur

Avontuur op avontuur

Het is altijd een avontuur met hem. We doen de gekste en de gekste dingen samen. 1 keer hadden we zin om sumo worstelaars te spelen. Wij beiden deden ons voor als sumo worstelaars. Wij hadden beide een kussen van voor en van achter getaped op ons zelf en speelden sumo met elkaar. terwijl we sumo worstelaars waren, probeerden wij ook intiem te zijn. Dat was lachen. De kussens hinderden zo dat toen het nu heet begon te worden hij al de kussens van ons aftrok en wij onze ding deden.

Weer een ander keer besloten wij wat anders te doen dan alleen maar een bed relatie te hebben. Wij zijn ver buiten onze eigen stad gegaan, want het was wel riskant om in het openbaar samen te lopen. We dachten niemand bekend te ontmoeten. We liepen samen toen ik mijn nicht samen met haar gezin zag lopen. Ik trok hem aan de zijkant en we probeerde te schuilen. We zijn een winkel in gegaan en deden alsof we inkopen deden. Toevallig kwam zij ook daar. Ik heb toen een paar kleding stukken gepakt en ben zogenaamd naar de pas kamer gegaan om te passen. Toevallig kwam zij ook daar. Ik zat vast en kon er niet meer uit. Mijn minnaar is toen komen kijken naar mij. Hij kwam zogenaamd kijken als de kleding mij goed past. Toen even niemand keek, kwam hij binnen. We waren intiem bezig in de paskamer! Ik kan hem nooit weerstaan en hij probeert altijd op alle momenten intiem te zijn met mij. Ik ben gek op die gewaagdheid van hem. Mijn man zou nooit zoiets durven, maar mijn minnaar weet altijd stout te zijn en wilt altijd nieuwe dingen uitproberen. Terwijl wij bezig waren, was mijn nicht nog kleren aan het passen. Toen wij klaar waren zijn zij ook weggegaan. We hebben ons snel afgeveegd en hij is weer stieken eruit gegaan. Daarna ben ik eruit gegaan. Ik loop nu altijd met tissues in mijn tas, omdat ik weet dat ik voorbereid moet zijn als ik met hem ben. We hoeven niet met condooms te lopen, want ik heb mijzelf al laten sterriliseren. Ik heb 4 kinderen en dat is meer dan genoeg voor mij. Hij zelf heeft er 2. Ik hoop dat wij altijd samen zullen blijven en dat er niets tussen ons zal komen. Ik kan van geluk spreken met hem.