mijn vriend is suf

collega-of-lovers

Marion is nog maagd en wil nu eindelijk een lieve vriend

Ze heeft al 6 maanden een relatie met een jongenman. Als zij met haar vriendinnen is, vertellen zij hoe zij met hun vriend flirten en seks hebben. Marion zit met een mond vol tanden.Alles is zo vreemd voor haar. Zij krijgt vlinders in haar buik bij het horen van alle verhalen. De verhalen maken haar erg nieuwsgierig.

 

ze-wil-ook-met-de-stroom-mee

ZE WIL OOK MET DE STROOM MEE

Marion begint aan haar vriend te vertellen wat zij hoort van haar vriendinnen en  hoe lekker zij het flirten vinden. Haar vriend reageert niet. Als zij een dag samen lopen, probeert zij hand in hand met hem te lopen, maar hij wil niet. Marion vindt dat wel erg. Ze houdt van hem en wil hem niet kwijt. Marion heeft op een feest Henk leren kennen. Zij heeft dagelijks contact met hem.Marion vroeg aan Henk welk type man hij is. Hij vertelt aan Marion dat hij romantisch ingesteld is. Marion kon niet wachten totdat hij vraagt om een date. Zij vraagt aan hem wanneer hij vrij is. Henk vraagt  aan haar  wat de reden daartie is. Marion zegt aan hem dat zij met hem een romatische dag wil beleven

 

henk-en-marion-maken-een-afspraak

Henk en Marion maken een afspraak

Henk is ouder dan Marion, zij is 23 jaar en Henk is 36jaar oud. Henk heeft  wel een gezin en is ook getrouwd. Hij verteld aan zij vrouw dat hij aanstaande zaterdag naar een feest gaat met met zijn vriend, terwijl hij een afspraak heeft met Marion. Marion vertelt aan haar vriend dat zij met haar moeder bij haar oma gaat slapen. Henk en Marion gaan naar een discootheek en kiezen ervoor om daarna gezellig alleen op een plek te zijn. Marion mag zelf kiezen en koos ervoor  om met Henk naar een hotel te gaan. Als zij in de kamer zijn, neemt Marion het initiatief en begint Henk te kussen. Voordat je dacht gaf zij haar maagdenlijkheid aan Henk. Henk zei aan Marion dat hij niet heeft verwacht dat zij zo ontstuimig is. Ze zei aan hem dat ze al 6 maanden en vriend heeft en dat hij zeer pasief is. Marion zei aan Henk dat ze allang naar een man verlangt om haar sexuele gevoelens te botvieren. Het blijft niet bij deze ontmoeting. Op een dag ziet Marion haar vriend een zuigvlek aan haar hals.  Naar aanleiding hiervan, beeindigt hij de relatie met haar en vraagt haar om als vrienden uit elkaar te gaan. Voor Marion is het een verlossing dat de liefdesrelatie tot het verleden behoort, aangezien zij niets aan hem had. Met Henk beleeft Marion onvergetelijke momenten. Op een of andere manier komt de vrouw van Henk er achter dat hij een andere vrouw op na houdt. Om zijn huwelijk te redden, belooft Henk zijn vrouw de relatie met Marion te beeindigen. Henk heeft de smaak te pakken en houdt zich niet aan zijn belofte tot dat zijn vrouw besluit de relatie met hem te beeindigt. Marion gaat verder met Henk. In Henk heeft zij integenstelling van zijn passieve vriend, actieve man , gevonden.