Op een date met een politieman

Ik woon samen 2 jaren met Armand. Armand en ik zijn 1 jaar getrouwd en wij hebben 2 kinderen.Armand heeft uit een vorige relatie een zoon van 3 jaar.Armand mag van zijn ex vrouw geen contact met zijn zoon.Ik vind dat heel erg voor dat kind en ook voor Armand.Armand zegt dat dingen zullen gaan als hoe ze moeten gaan.Armand heeft heel veel liefde voor de kinderen.In het begin van in ons relatie was Armand heel lief voor mij. Hij had heel veel tij voor zijn gezin. Wij deden alle samen.

Een verandering die ik in het begin niet greep

Armand had het plotseling druk met alles.Armand had ook geen tijd voor de kinderen.Ik naar zijn manier van handelen en dat was heel vreemd. Armand zorgde voor alles in huis.Armand haalde de boodschappen op tijd.Armand had vaak iets te doen over straat.vroeger mocht ik met de kinderen samen met hem gaan wandelen.Op zekere dag zei Armand aan mij dat hij met zijn vrienden gezellig iets zou gaan drinken in een bar. Ik zei hem dat hij wel ervoor moest zorgen dat hij optijd thuis komt.Armand zei dat hij niet laat naar huis zal komen. Voordat hij wegging gaf hij mij een kus.Armand vertrok en ik sloot de deur.

Armand was vroeg thuis

Na twee uurtjes te zijn weggebleven kwam Armand dronken naar huis.Ik was heel blij. Wat ik niet wist is dat Armand een beetje te diep in zijn glaasje heeft gekeken. Ik wilde hem plagen dus vroeg ik hem als hij een date had. Amand liep naar me toe en klapte me in het gezicht. Ik geloofde het niet en ik vroeg hem wat zijn probleem is. Hij zei aan mij dat hij op deze dag heeft gewacht dat ik hem iets zou vragen. Ik zei hem dat ik hem alleen en grap met hem maakte. Armand zei dat ik het nooit meer moest doen. Ik liep naar de kamer en ik huilde. Vanaf die dag had ik geen respect meer voor Armand. Ik begon hem te haten.Hij stapte vaak het huis binnen met een nors gezicht. De kinderen vroegen hem vaak als hij boos is. Op zekere dag toen hij naar huis kwam en het eten nog niet klaar was werd hij heel boos.Armand liep naar me toe en klapte me een paar keren ik stond en kind naar hem. Ik kon niet met hem vechten. Ik ging dit keer wel naar de politie om aangifte te doen. Armmand werd opgeroepen maar hij verscheen niet.Hij vroeg aan mij waarom ik aangifte tegen hem hebt gedaan . Armand vroeg mij om vergeving en beloofde mij nooit meer te slaan. Intussen tijd was ik bevriend geworden met een politieman. De politieman toonde heel veel notitietoen ik verdrietig was.Wij belden elkaar vaak op. Ik had liefde nodig omdat ik geen liefde kreeg van mijn man. Ik maakte een afspraak met depolitieman en we hadden een date. De politieman genaamd Hans is heel lief voor mij. Hij waarschuwd mij wel om ervoor te waken dat mijn man niet erachter komt dat ik contact met hem heb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*