Opzoek naar een speciale date

Mildred is mijn collega.Ze heeft een lengte van 1.78 en ze heeft een mooie lijf.Mildred wil pas na haar viertigste een vaste relatie.Ze wilt nu nog genieten van een ieder dat ze leuk vind.Mildred ziet er aantrekkelijk uit.Mildred houd van daten ,maar tot een bepaald limiet.Alles dat ze echt wilde was lekker zitten eten en drinken en daarna gewoon naar huis.Ze maakt vaak na een deed nooit meer contact met de mannen.Zo vreemd was ze.Ze komt vaak bij mij over de vloer.Een Donderdag avond tegen 9 uur zaten we gezellig te praten over het een en ander.Mijn man was aan het werk en me kinderen lagen al in bed.Ik hielp haar met het plannen van haar verjaardag,omdat zij over enkele maanden 40 zou worden.Tijdens het praten hier over vertelde ze aan mij dat ze nog een wens heeft voor haar viertigste.Haar wens was dat ze met een jonge heer van 20 jaar een date wild en ze wil een spannende avond van maken.Ik keek haar vreemd aan en vroeg haar direct wat ze bedoelde met de woorden “om het spannend te maken”, want zo ver ik weet bestond het daten van Mildred met de mannen alleen uit lekker eten en drinken in een restaurant en verder niks meer.Ze begon te lachen en vertelde aan mij dat ze graag een nachtje wilde door brengen met iemand van 20 jaar.Ze was mijn collega tevens beste vriendin, dus ik kon haar niet teleurstellen.Ik pakte mijn laptop en begon samen met haar te zoeken naar de juiste dating site.De zelfde avond heeft Mildred iemand gevonden.Het waren een aantal en zelfs jongens van 18 jaar hebben zich aangemeld.Ze heeft gekozen voor Jacob.Jacob wilde het in eerste instantie niet geloven, maar hij nam toch zijn kans.Enkele dagen daarna hebben Jacob en Mildred een afspraak gemaakt.Ik maakte Mildred op.Ze was heel mooi gekleed.Ze dacht echt dat haar droom zou uitkomen die avond.Ze was er vol van .Ze keek steeds naar de tijd.Het was eindelijk 9 uur en Jacob kwam haar thuis bij mij afhalen.Ik Ontmoette Mildred de volgende dag aan het werk.Toen ze me keek begon ze te lachen.We konden er niet direct over praten omdat, het op het werk druk was en er waren enkele collega’s in de buurt.Tijdens het schaften kon Mildred mij eindelijk vertellen.Ze vertelde me dat ze een geweldige avond gehad heeft en dat haar droom is uitgekomen.Ze had Jacob onderschat ,maar hij liet merken dat hij een jonge heer met veel ervaring is.Ze zei dat ze dit nooit meer zal doen en dat we serieus verder konden gaan met het plannen van haar verjaardag.Mildred heeft een geweldig feestje gehad en is een jaar daarna iemand van haar leeftijd tegen gekomen.Ze kwam hem ook op een dating site tegen.Ze zijn nu 3 jaar samen en het lukt aardig.Mildred heeft al haar profielen verwijderd,want ze heeft de man van haar leven gevonden en ze leven gelukkig.Mijn vriendin was echt een raar mens,maar eindelijk heeft ze haar leven op een rijtje kunnen zetten. Zo kan je zien dat alles voor een tijdje is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*